img_0003.jpg

Uudistuneesta liikkeestämme löydät laajan valikoiman tuotteita omaan käyttöön tai tuliaiseksi.

Meiltä löydät korkeatasoista keramiikkaa mm. Vuokko Mänty, Lapin Savi ja Kustavin Savipaja

Miesväelle löytyy puukkoja ihan jokaiseen makuun, ja tästä lupauksesta vastaa Marttiini, Raatiniemi, Paaso, Lapin Puukko, Tommipuukko jne.

Satojen erilaisten puukkojen joukosta, läydät varmasti omasi niin käyttöön kun näyttöönkin. Vahvuutemme puukko valikoimassamme onkin aina ollut sen laajuus sekä asiantuntevuus, josta puukkojen keräilijät ja erikoispuukkojen harrastajat ovat vuosittain löytäneet aina jonkin uuden omiin kokoelmiinsa.

Myymälästämme löydät myös erittäin laajan Sodankyläläisen Kelo 8:n kelotuotevalikoiman, perinteiset porontaljat, aidot käsin tehdyt noitarummut sekä paljon paljon muuta.

Koruvalikoimamme on myös monipuolinen, ja pääasiassa valmistettu hopeasta, lappilaisella käsityöllä. Lampivaaran ametistikorvakoruja ja-riipuksia on myös valikoimassamme.

Valmistamme itse poronluisia avainperiä ja -kaulakoruja,kännykkäpusseja,tossuja sekä paljon muuta, eli näin ollen myös omaa tuotantoa on saatavilla.

Liikkessämme on kattava, yli kolmen tuhannen eri artikkelin valikoima, joten jokaiselle varmasti löytyy jotain mieluista.

Lettovilla tarjoaa myös korjausompelupalveluita, sekä mökkivuokrausta.